В Україні з’явився найбільший і найдорожчий кросовер Hyundai

В Україні стартують продажі Hyundai Palisade. Великий кросовер Хюндай є найбільшою і найдорожчою легковою моделлю в сучасній лінійці корейської марки.

Новий Hyundai Palisade досягає 4980 мм в довжину при колісній базі в 2900 мм і відрізняється солідним дизайном з широкою радіаторною решіткою. Автомобіль просторий – на трьох рядах сидінь помістяться сім або вісім чоловік (в залежності від версії).

Флагманський кросовер Хюндай в Україні запропонований з 3,8-літровим 295-сильним бензиновим V6 і 2,2-літровим турбодизелем потужністю 202 к. с. Обидві версії повнопривідні і оснащені 8-ступінчастою автоматичною КПП з кнопковим селектором.

Купити Hyundai Palisade можна за ціною від 1 482 900 гривень. Модель пропонують в двох багато оснащених версіях. У базі – обробка еко-шкірою, безключевий доступ, трьохзонний клімат-контроль, круїз-контроль, електроприводи водійського крісла і двері багажника, камера заднього виду, діодні фари.

Топовий варіант Premium (від 1 635 400 гривень) додає, серед іншого, камери кругового огляду, вентиляцію передніх сидінь, навігацію, контроль «сліпих» зон. Серед опцій є обробка салону дорогою шкірою Nappa.

Читайте також: Названо кращі позашляховики з пробігом, які можуть служити “вічно”

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти