На базі нового Chevrolet Corvette побудували унікальний суперкар

Італійське ательє Ares Design, засноване колишнім босом Lotus Дені Бахар, представило свою останню роботу — модель S Project.

Модель S Project була зроблена на основі останнього покоління Chevrolet Corvette. Новинка отримала обтічний кузов з масивними вентильованими крилами і повітрозабірником на даху.

Заднього скла у неї немає: на цьому місці розташована глуха панель зі врізаними в неї оконечниками випускної системи.

Шасі і восьмиступінчастий робот для цього проекту запозичили у нового Chevrolet Corvette без особливих змін, а ось двигун — 6,2-літровий атмосферник V8 — серйозно переробили. Віддача виросла з заводських 502 к.с. і 637 Нм до 715 к.с. і 969 Нм. Крім того, тепер двигун може розкручуватися до 9000 оборотів в хвилину.

Дені Бахар в інтерв’ю Top Gear розповів — всі модифікації носять механічний характер. Справа в тому, що однією зміною прошивки такого результату було не добитися. Він також заявив, що тепер цей двигун звучить як старі «формульні» V10.

Ares Design планує побудувати 24 таких суперкара протягом двох років. Кожен обійдеться в півмільйона євро, тобто приблизно в 10 разів дорожче базового Chevrolet Corvette C8, за який просять від $ 60 тисяч. Згодом у моделі S Project можуть з’явитися нові варіанти.

Джерело nv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти