Новий пікап Nissan Navara офіційно представили: характеристики і фото

Рестайлінговий пікап Nissan Navara презентували в Азії. Одна з основних змін – дизайн, який всі попередні шість років залишався недоторканим.

Передня частина оновленого Navara відрізняється великою решіткою радіатора з масивною окантовкою. Капот став вище, з’явилася нова повністю світлодіодна головна оптика (в простих комплектаціях передбачені рефлекторні галогенки). Ззаду відзначимо нові ліхтарі, інший відкидний борт и перероблений бампер зі зручною інтегрованою сходинкою.

На вершині сімейства тепер розташована модифікація Navara Pro-4X – це «позашляхова» версія з характерним декором, накладками на колісних арках, контрастними вставками і 17-дюймовими колесами з шинами класу AT. Крім того, така модифікація отримала зміни і по частині шасі – було посилено задню підвіску, що дозволило збільшити вантажопідйомність до 1 200 кілограмів. Також тут передбачена допрацьована рульова лійка, це дозволило полегшити маневрування на низькій швидкості. При цьому у Navara залишився традиційний гідропідсилювач керма.

Зміни всередині пікапа не такі масштабні, як в зовнішності. Відзначимо тут нове рульове колесо і 7-дюймовий кольоровий екран маршрутного комп’ютера на панелі приладів (у дорогих версій). З’явився мультимедійний комплекс з 8-дюймовим дисплеєм і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Також виробник поліпшив шумоізоляцію і застосував більш якісні матеріали обробки.

Після рестайлінгу пікап отримав цілий електронний комплекс, який включає системи автоматичного гальмування, утримання в смузі (за допомогою гальм) і кругового огляду.

Що стосується лінійки двигунів, то азіатська Navara замість колишнього 2,5-літрового турбодизеля отримала більш сучасний 2,3-літровий дизель з двома турбокомпресорами, який вже застосовується на пікапах для Європи чи Австралії. Передбачені модифікації з віддачею 163 і 190 кінських сил. В трансмісіях без змін: коробки передач – 6-ступінчаста “механіка” або 7-ступінчастий “автомат”, привід – задній або жорстко підключаємий повний.

Уже в грудні цього року оновлений Nissan Navara вийде на ринок Таїланду, де і випускають цю модель. Після цього рестайлінгові пікапи з’являться в інших країнах Азії, крім того, їх збірка почнеться в ПАР і Мексиці.

Читайте також: Nissan випадково розсекретив нову модель

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти