Новий кросовер Acura MDX 2021 повністю розсекречений

В США презентували Acura MDX четвертого покоління. Великий кросовер Акура надійде в продаж з лютого по ціні від 46 900 доларів.

Нова Acura MDX 2021 стала більшою – колісна база виросла до 2890 мм, а ширина – до 1996 мм. Дизайн же залишився практично незмінним, в порівнянні з передсерійним концепт-каром. Капот кросовера став довшим, а лінія даху – більш похилою. Фірмовий дзьоб решітки радіатора поєднується з тоненькими діодними фарами.

В салоні вперше з’явились віртуальна приборка і проекційний дисплей, а центральна панель стала більш рельєфною і увінчана 12,3 дюймовим тачскріном. Доступні версії на 6 і 7 місць, причому на третьому ряду стало значно більше місця для ніг. Обсяг багажника виріс до 464 л.

Базова комплектація Acura MDX 2021 включає електропривід і підігрів передніх сидінь, 19-дюймові диски, 350-ватну аудіосистему. Серед нових опцій – системи розпізнавання знаків контролю втоми водія і напівавтономного водіння.

Спочатку кросовер Акура отримає тільки знайомий 3,5-літровий V6 потужністю 290 к. с., але пізніше також з’явиться варіант Type S з трилітровою 360-сильною турбошестіркою, знайомою по седану TLX. Обидві версії отримали нову 10-ступінчасту АКПП, а привід може бути переднім або повним. Кросовер отримав нову двохважельну передню підвіску, а в Type S встановлять збільшені гальма від Brembo.

Читайте також: Новий кросовер від Hyundai стане недорогою альтернативою BMW X4

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти