Volkswagen Caddy став мініатюрним автобудинком (фото)

Модульний намет, розрахований на стиковку з Caddy, є деталлю каталогу Volkswagen Accessories і буде запущений трохи пізніше. Але і без нього кемпер знайде, чим порадувати водіїв.

Автомобіль для подорожей і кемпінгу на основі «п’ятого» Caddy отримав ім’я Volkswagen Caddy California за прикладом двох старших Каліфорній, побудованих на основі вена T6 і на базі крафтерів. У минулому подібний Caddy носив приставки до імені Tramper або Beach, але тепер позначення в лінійці кемперов Фольксвагена уніфіковано.

Caddy California став першим кемпером на платформі MQB. У продаж він надійде до кінця теперешнього року в версії зі стандартною довжиною (4501 мм), а в 2021 році компанія додасть в асортимент подовжений варіант (4853 мм).

У штатне устаткування молодшої Каліфорнії увійшло розкладне ліжко з чашковими пружинами і високоякісним матрацом. Її розмір становить 1980 × 1070 мм. У складеному вигляді вона розташовується над багажним відділенням. Важливо, що тепер вона незалежна від сидінь другого ряду (раніше вони ставали частиною ліжка). Так що при необхідності їх можна демонтувати ще перед поїздкою, звільнивши більше місця під поклажу. Додавши намет, а до неї спальний відсік, можна отримати місця для сну на чотирьох (двоє в машині, двоє під тентом).

Розкладні стільці і стіл входять у вихідне оснащення Каліфорнії, а ось висувна похідна кухня з газовою конфоркою, відсіком для балона на 1,85 кг газу, вітрозахисним екраном, полками для посуду і ящиком для столових приладів – опція.

До числа опцій зарахований панорамний дах з площею 1,4 м². Для нього пропонується штора, що встановлюється на ніч, як і для інших стекол, від лобового до заднього. При цьому бічні задні вікна замість шторок закриті навісними сумками, що вміщають по п’ять кілограмів з кожного боку. Ще одна спеціальна сумка, що розміщується під ліжком, передбачена для зберігання столу і стільців в складеному вигляді.

Кемпер доступний з двома дизельними моторами (75 або 122 к.с.). За замовчуванням привід передній, але в якості опції запропонований повний привід 4Motion.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти