Volkswagen представив новий автомобіль для села: це не пікап і навіть не кросовер

Volkswagen Polo, який наступного року відзначить своє 50-річчя, вже давно став одним із найбільш упізнаваних і популярних хетчбеків на ринку. Він виходив у різних варіаціях, включаючи хетчбек, седан, універсал і кросовер. Цього року бразильський підрозділ компанії вирішив повернутися до ідеї міцнішої і стійкішої версії Polo зі збільшеним кліренсом.

Нова версія суперміні під назвою Polo Robust була розроблена спеціально для фермерів і сільськогосподарських працівників. VW Brazil заявляє, що цей новий варіант був “розроблений і протестований з урахуванням потреб клієнтів із сільського господарства”. Маючи збільшений дорожній просвіт, Polo Robust краще справляється з більш складними умовами дорожнього покриття, що робить його підходящим вибором для робочих умов, що нагадують Dacia Sandero Stepway.

Однак Polo Robust пропонує не тільки підвищений кліренс. Усередині автомобіля ви знайдете вінілові сидіння, легкі в догляді після важкого робочого дня на фермі. У комплекті також йдуть гумові килимки для підлоги та зчіпний пристрій для причепа. Однак, незважаючи на наявність фаркопа, автомобіль не призначений для важких вантажів – його атмосферний 1,0-літровий бензиновий двигун забезпечує лише 84 кінських сили і 101 ньютон-метр крутного моменту, що передається на передні колеса через п’ятиступінчасту механічну коробку передач.

Піднятий хетчбек Polo Robust є автомобільною альтернативою двом місцевим пікапам, таким як новий Saveiro і більший Amarok.

Джерело Motor1
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти