Компактний Mini Countryman перетворили в автобудинок: фото

Італійське тюнінг-ательє Autohome перетворило компактний Mini Countryman в функціональний автобудинок. В результаті позашляховик поліпшили і пристосували до їзди на дальні відстані.

Зазвичай автомобілі Mini, як вважається, пристосовані до перевезення в салоні тільки декількох пасажирів. Довести, що моделі мають потенціал, вирішили тюнінг-фахівці з італійського ательє Autohome. Countryman є на сьогодні найбільш габаритною моделлю марки, тому саме на кросовер звернули увагу розробники.

Під капотом авто має турбований двигун на 2 літри, здатний видати до 178 к.с. потужності, а в парі працює 8-діапазонна автоматична коробка.

На дах авто встановили додатковий намет, де міг би розташуватися ще один пасажир, в салоні зі зручністю можуть їхати три людини, або два пасажира з багажем. Усередині салону для зручності розташували ергономічний матрац і світлодіодне додаткове освітлення, місце для речей з’явилося і в наметі нагорі. За заявою майстрів, в салоні додатково можна розмістити гриль або кавову машину.

Читайте також: Рожевий Aston Martin DB11: як можна зіпсувати найкрасивіший автомобіль

Джерело car.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти