Назвали 6 найбільш витривалих кросоверів з атмосферними двигунами

Першим в списку йде Toyota RAV4. Відзначається, що автомобілі, оснащені двигунами 2.5 (199 к.с.) A25A-FKS, відкликали через протікання антифризу в масло. А ось двигун 2.0 (149 к.с.) M20A-FKS зарекомендував себе як надійний і витривалий.

Четверте покоління Kia Sportage має двигуни G4NА, які здатні подолати 200 тисяч кілометрів без серйозних нарікань, тільки ось динамікою він не похвалиться.

Четверта позиція дісталася Renault Duster. Модель може оснащуватися як сучасним 1,3-літровим турбомотором, так і більш надійним 114-сильним 1,6-літровим атмосферником. На пробігах 120-150 тис. км. можливо потрібно буде доливати масло, а стуки в двигуні будуть натякати на необхідність регулювання клапанів. Ходить мотор близько 300 тисяч кілометрів.

Третє місце за Mazda CX-5. Автомобілі другої генерації оснащувалися моторами 2.0 і 2.5 лінійки SkyActiv. Сьогодні мотор є досить надійним, тільки через високий ступінь стиснення він вимагає якісного палива і точного виконання приписів з обслуговування.

Друге місце дісталося Nissan X-Trail. Автомобіль, оснащений базовим 2,0-літровим досить надійним двигуном MR20DD, оскільки особливих проблем з ним немає, а масложор через поступове накопичення нагару зазвичай починається ближче до 180 000 км пробігу.

Перше місце в рейтингу займає Mitsubishi Outlander зі своїм надійним 2,0-літровим мотором, який здатний перетравлювати бензин АІ-92. До 200 тисяч кілометрів проблем не спостерігається, а його ресурс йде за 300 тисяч.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти