Назвали топ-5 рамних трирічних позашляховиків

Mercedes-Benz G-Class

Один з найпопулярніших рамних позашляховиків це G-Class, який оснащується дизельними моторами потужністю від 249 до 340 кінських сил і бензиновими агрегатами на 420 і 585 кінських сил. Автомобіль оснащується тільки автоматичними коробками передач.

Toyota Land Cruiser Prado

Японський позашляховик зарекомендував себе як надійне і комфортне авто. У лінійці моторів значаться два бензинових варіанту на 165 і 249 кінських сил, а також турбодизель на 177 або 200 к.с. Є як АКПП, так і «механіка».

Mitsubishi Pajero

Четверте покоління на ринку вже 15 років. Це дуже надійний автомобіль, під капотом можуть розташовуватися бензинові мотори на 175 і 250 кінських сил, або 200-сильний турбодизель, які агрегатуються як “механікою”, так і “автоматом”.

Haval H9

Рестайлінговий варіант флагманської моделі марки Haval може похвалитися цілком непоганими характеристиками. Це чесний рамний позашляховик з просторим салоном і пристойною надійністю. Бензинові турбомотор володіють потужністю в 220 і 245 кінських сил, а дизельна альтернатива розвиває 190 “коней”. Для H9 доступні тільки «автомати».

УАЗ «Патріот»

Патріот найдоступніший з усієї “п’ятірки”. Якщо взяти авто ще свіжіше, можна отримати АКПП. Потужність бензинового мотора становить 135 або 150 кінських сил, в парі з ним може бути як механічна так і автоматична коробка передач.

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти