Назвали найкращі сімейні авто Mitsubishi: приваблюють якістю та зручністю

Японські машини славляться надійністю, тому вони вибороли стільки фанатів. Експерти назвали найкращі сімейні моделі марки Mitsubishi, передає «Твоя МАШИНА».

Mitsubishi Lancer

Ця машина поєднує у собі і економічність, і надійність. У той же час модель виглядає вишукано, надаючи зручний та великий салон. Також є функції безпеки, інтелектуальна система трансмісії та спортивні акценти.

Mitsubishi ASX

Цей позашляховик добре підходить для міста та виглядає спортивно. Маючи невеликий розмір, машина також добре їздить бездоріжжям. Модель пропонує гарний та просторий салон разом з великим вантажним відсіком, технологічний салон та системи безпеки.

Mitsubishi Eclipse Cross

Сімейний автомобіль має привабливий дизайн у поєднанні з передовими технологіями, які допомагають у поїздках. Також великими перевагами є система Super All-Wheel Control та бензиновий двигун з турбонаддувом.

Mitsubishi Outlander

Модель пропонується у п’яти- та семимісному варіантах. Машина виглядає стильно, оснащена сучасними технологіями. Автомобіль надає продуктивність, комфорт та універсальність, тому стане гарним варіантом для сім’ї.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти