Назвали проблеми з автомобілем, якщо довго на ньому не їздити

Через зростання вартості володіння автівкою, щороку збільшується кількість автомобілів, котрі стоять покинуті на паркінгах і більше не експлуатуються.

Але, якщо не хочете більше їздити, краще автомобіль продати, аніж би він просто стояв і ржавів десь на стоянці, тому що з машиною можуть виникнути наступні проблеми.

Гальмівні диски

Вони швидко почнуть ржавіти, особливо, коли авто стоїть просто неба на вулиці та в сиру погоду. Якщо стоїть на ручнику, за тиждень троси можуть поржавіти або прикиплять гальмівні диски. Особливо це актуально для старих автомобілів.

Кузов

Він теж один з перших почне «здаватись». Якщо машина стоїть на вулиці під палючим сонцем, то дуже скоро фарба почне руйнуватись та вигорати. Осінньо-зимовий період ще гірший для автомобіля.

По кузову швидко пошириться корозія. Також велику загрозу фарбі несе пташиний послід, котрий здатен роз’їсти її аж до металу.

Шини

Від прямих сонячних променів гума швидко зіпсується і почне тріскати. Такі покришки вже стануть непридатними і їздити на них нікуди не можна. Те саме буде і з іншими резиновими елементами автомобіля, наприклад, з резинками на двірниках.

АКБ

Батарея само собою розрядиться, а під впливом зовнішніх факторів це настане набагато швидше. Якщо акумулятор вже старий, то підзарядка йому не допоможе. Доведеться купляти новий.

В будь-якому випадку, якщо автомобіль довго стояв безвилазно, то варто не лише добре оглянути його, а ще й звозити на технічне обслуговування, щоб його привели до порядку.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти