Названо 3 простих способи виявити скручений пробіг при покупці авто

Пробіг автомобіля є важливим параметром при купівлі-продажу автомобіля, який безпосередньо впливає не тільки на вартість транспортного засобу, а й вказує на потенційні проблеми з машиною. Інтенсивна експлуатація підвищує знос вузлів та агрегатів авто, що у свою чергу може відлякати потенційного покупця. У результаті деякі продавці вдаються до обману, скручуючи одометр.

Експерти carz.net.ua назвали 3 простих способи, як не стати жертвою таких шахраїв та вчасно виявити скручений пробіг.

Найпростішим рішенням є звернення на СТО, де досвідчені фахівці вивчать транспортний засіб та дадуть однозначну відповідь, наскільки показання одометра є актуальними.

Штрафують без доказів: водіям розповіли про незаконні хитрощі поліції

Другий спосіб підійде тим, хто купує авто із бортовим комп’ютером. Якщо в ньому містяться дані про помилки та несправності, які зафіксовані з пробігом, що перевищує показники одометра, то вас, очевидно, намагаються обдурити.

Третьою ознакою скручування пробігу є зовнішня зношеність авто. Потерті крісла, кермо, важіль перемикання передач, оздоблення салону та інші деталі можуть вказувати на тривалу експлуатацію машини. Експерти зокрема рекомендують звертати увагу на стан дверних петель, які зношуються з часом і призводять до провисання дверей.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти