Перекуп назвав чотири несправності, з якими автомобіля краще позбутися

Перекупники є майстерними ділками в питанні технічного стану транспортних засобів. Нерідко свої таланти вони використовують, щоб ввести недосвідчених автолюбителів в оману і продати їм дефектну машину за завищеною ціною, але іноді ці експерти авторинку можуть поділитися дійсно важливими порадами. Один із них, зокрема, розповів, які чотири несправності в автомобілі є сигналом до того, що транспортного засобу час позбуватися.

Читайте також:

Чому автомобілі стали ламатися частіше: дві неочевидні причини

Гниють на очах: десять популярних автомобілів, які іржавіють швидше за інших

П’ять типових помилок водія під час самостійного обслуговування автомобіля

Насамперед перекуп зі стажем рекомендує не мати справ з машиною, в якій є проблеми з трансмісією. Ремонтувати коробку дорого і ненадійно, навіть після великих фінансових вливань проблеми можуть нікуди не подітися. Особливо це стосується сучасних «роботів» і варіаторів.

Також потрібно якнайшвидше позбутися старої машини, у якої є проблеми з двигуном. Ремонт або заміна мотора може коштувати дорожче, ніж уся машина загалом. З тієї ж причини слід негайно продати авто, кузов якого уражений корозією. Ця «хвороба» буде тільки прогресувати, змушуючи вас вливати в машину все більше і більше грошей.

Крім того, досвідчений перекуп рекомендує не тримати у себе автомобіль після ДТП з порушенням геометрії кузова і пошкодженими системами безпеки. Їх відновлення обійдеться в цілий статок.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти