П’ять приголомшливих люксових автомобілів, які можна купити недорого через амортизацію

Вважається, що автомобілі класу люкс недоступні «простим смертним» через свою високу вартість. Однак на ділі на вторинному ринку можна знайти гідні варіанти в ідеальному стані за цілком доступною ціною. Експерти Motorbiscuit звертають увагу на п’ять розкішних моделей з пробігом, які сьогодні коштують відносно недорого через амортизацію цін.

Читайте також:

Скільки часу двигун автомобіля може безпечно працювати на холостому ходу

Шиномонтажник назвав найкращий час для купівлі всесезонних шин

ТОП-12 кросоверів і позашляховиків із найнадійнішими двигунами прямо зараз

До списку увійшли купе і кабріолети BMW 4 серії F32/F33, а також Mercedes-Benz E-класу W212. Німецькі автомобілі називають прикладом доволі надійних, приємно шикарних і веселих старих автомобілів класу люкс, які не спустошать ваш гаманець.

Також до п’ятірки найкращих люксових варіантів із пробігом зарахували Porsche Cayenne приблизно 2007 року випуску та Jaguar XK із покоління X150 із наддувом 4.2L V8. Обидва сьогодні все ще розкішні, але продаються за цілком розумною ціною. Замикає ТОП-5 Lexus GS покоління L10 – свого роду швейцарський армійський ніж із надійністю Toyota. Потенційні покупці можуть знайти GS 350 зі слухняним і надійним 3,5-літровим V6 приблизно за $15 000.

Експерти попереджають, що, незважаючи на цілком доступну ціну на зазначені автомобілі, покупці повинні розуміти, що їхнє обслуговування і ремонт може коштувати чималих грошей. Незважаючи на те, що практично всі вони, як правило, дуже надійні та довговічні, ймовірність, що їхньому власнику доведеться зіткнутися з дорогим ремонтом, досить висока.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти