Водії розповіли про найгірші вчинки пасажирів в автомобілі

Пасажири нерідко не мають поняття про те, як вони заважають водієві справлятися з керуванням автомобілем. У деяких випадках вони не просто відволікають автомобілістів від водіння, а й поводяться просто огидно. Видання Jalopnik запитало своїх читачів про найгірші вчинки пасажирів і отримало у відповідь безліч дивних історій.

Читайте також:

Коли поліції заборонено штрафувати п’яних водіїв: український суд дав відповідь

Чи покарають п’яного водія, який представився поліції іншою людиною

Конфіскація авто не тільки у п’яних: кому з українців загрожує таке покарання

Розрив посеред поїздки
Один із читачів зізнався, що під час тривалої автомобільної подорожі зі своєю дівчиною кохана його кинула. Після цього їм довелося проїхати разом 1 500 кілометрів разом у вкрай незручній атмосфері.

Перевезення брудного кемпінгового спорядження
Ще один учасник обговорення розповів, як підібрав п’яного пасажира, який помочився на своє спорядження для кемпінгу і кинув його в багажник. Наступні кілька годин поїздки, за словами автомобіліста, були дуже напруженими.

Погані жарти з поліцією
Інший водій розповів, як його 14-річний брат кинув пташку в поліцейського, коли їхній автомобіль проїжджав повз нього. Наступну годину правоохоронці шукали привід оштрафувати автомобіліста і не відпускали його, поки брат продовжував провокувати правоохоронця. У якийсь момент керманич навіть запропонував заарештувати свого недолугого родича, за що той одразу ж отримав ляпаса від матері, яка в той момент також перебувала в машині.

Сигаретний бумеранг
Також видання опублікувало історію про те, як пасажир на ходу викинув у відчинене вікно запалену цигарку, яка потоком вітру була повернута назад і пропалила дірку в шкіряному сидінні новенького авто.

П’яні попутники
Багато історій було пов’язано з нетверезими пасажирами, які не замовкали та провокували водіїв. Неодноразово це супроводжувалося бійками та сечовипусканням на задньому сидінні.

Пасажир із домашнім папугою
Крім того, нерідко в таких історіях зустрічаються домашні тварини. Один із читачів розповів, як підвозив колегу з його папугою. Птах вкусив його за палець, що призвело до бійки, паніки і поранення пасажира. У цей момент водій мало не розбився. Закінчилася історія тим, що їм довелося вирушити в лікарню для надання допомоги. Залишений біля машини птах за цей час прогриз кілька отворів на лобовому склі.

Поганий навігатор
Деякі водії згадують, як у минулі часи використовували своїх пасажирів для орієнтування на місцевості за допомогою паперової карти. Але нерідко це закінчувалося плачевно, автомобілісти банально помилялися.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти