Назвали сім найнадійніших автомобілів у світі просто зараз

Під час купівлі нового або вживаного автомобіля питання практично завжди впирається в надійність. Оскільки йдеться про велику інвестицію, ніхто не хоче за свої гроші отримати «відро з болтами». У зв’язку з цим варто зазначити, що деякі моделі традиційно дуже надійні і мають відмінну репутацію. Експерти британського порталу What Car провели власне дослідження серед своїх читачів і з’ясували, які моделі мають найкращі відгуки у сфері надійності просто зараз. 30 000 автовласників допомогли визначити переможців у семи категоріях.

Читайте також:

Яку кнопку в автомобілі не можна натискати під час дощу: повинен знати кожен водій

Можуть обвалитися вже сьогодні: два великі автомобільні мости в Україні перебувають на межі руйнування

Українські суди почали виправдовувати визнаних п’яними водіїв: у чому причина

Найнадійніший компактний кросовер
У цій номінації перемогу здобув Mini Countryman. Британський кросовер отримав рейтинг надійності 99,7%. Лише кожен 50 власник мав нарікання на цю модель.

Найнадійніший електромобіль
Ще одним переможцем від британського виробника став Mini Electric. Машина отримала рейтинг надійності 98,4%.

Найнадійніший представницький автомобіль
У преміальному сегменті першість віддали Lexus ES. Лише 4% власників мали якісь проблеми з цією моделлю. Як правило, йшлося про навігаційну або інформаційно-розважальну системи.

Найнадійніший сімейний кросовер
Тут власники виділили ще один автомобіль японського бренду – Lexus NX 2014 – 2021 років випуску. З усіх власників кросовера не знайшовся жоден, хто зміг би обґрунтовано поскаржитися на модель.

Найнадійніші кабріолет і купе
Найкращими купе/кабріолетом було визнано автомобілі Porsche 718 Boxster/Cayman. Вони показали видатний результат – 99,3% надійності. 6% автовласників скаржилися, як правило, на кузов.

Найнадійніший сімейний автомобіль
Легендарна Skoda Octavia попереднього покоління отримала рейтинг схвалення 99,3% і стала переможцем у цій номінації. Лише 6% скаржилися на якісь несуттєві поломки.

Найнадійніший електричний кросовер
Тут першість без жодних суперечок прогнозовано дісталася Tesla Model Y. Модель отримала рейтинг надійності 99,2%. Не випадково сьогодні це один із найпопулярніших автомобілів у світі. Лише 4% власників мали якісь претензії до роботи авто.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти