Назвали автомобілі, які без проблем проїдуть 500 000 км

Навіть якщо у машини чудові характеристики, ніхто не візьме її, якщо вона не зможе довго їздити без ремонту. Експерти вибрали найкращі моделі, яким не страшний навіть пробіг в 500 тис. км, передає «Твоя МАШИНА» .

Chevrolet Suburban

Цей великий позашляховик відмінно підходить для сім’ї та величезного багажу. У тривалих поїздках допомагає відчувати себе впевненіше надійність машини. 0,2% б/у авто цієї моделі проїхали понад 300 тис. миль.

Ford Expedition

Кількість машин цієї моделі з пробігом більше 300 тис. миль теж становить 0,2%. Але це враховуються тільки автомобілі, виставлені на продаж. Значить, справжня кількість буде більше.

Lexus LS

Старі машини добре переносять пробіг в 500 тис. км. Логічно припустити, що і нові моделі будуть нічим не гірше.

Toyota Sequoia

Показник цієї моделі становить 0,4%, хоча загальний відсоток набагато вище. У 2019 серед проданих машин цілих 9,2% проїхали понад 320 тис. км.

Subaru Outback

Вже довгі роки ця машина є фаворитом серед автолюбителів. Модель підійде для будь-якого сезону, будь-якої місцевості і будь-яких погодних умов. Дуже добре підходить для дальніх поїздок.

Toyota Corolla

Найпопулярніша модель компанії Toyota. Власне, її і задумували як найміцнішу машину. Навіть через роки автомобіль не створює серйозних проблем.

Ford F-150

Самий продаваний автомобіль в США, що став класикою. Таку репутацію моделі дала неймовірна міцність і якість.

Honda Civic

Якщо подивитися оголошення про продаж, то можна побачити безліч машин цієї моделі з неймовірним пробігом. Зустрічаються навіть автомобілі, які проїхали і мільйон км.

Mazda MX-5

Моделі не шкодять навіть часті підвищені навантаження, від яких інші машини не обійшлися б без ремонту. Цей автомобіль може впоратися буквально з усім.

Toyota Land Cruiser

Машина призначена для далеких поїздок. 1,5% примірників має пробіг більше 300 тис. миль.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти