Назвали топ-9 якісних автомобілів, на які потрібно звернути увагу водіям зі стажем

Автоексперти склали список якісних моделей, на які рідко звертають увагу, передає «Твоя МАШИНА» .

Peugeot 301

Ця модель – хороша альтернатива Renault Logan. Автомобіль не зміг вибитися в ТОП продажів, хоча машина правда краще багатьох моделей. Великим плюсом є дизельний агрегат, який витрачає в місті близько 4 л / 100 км. Знайти таку машину зараз дуже непросто.

Suzuki Kizashi

Великому попиту цього автомобіля перешкодила популярність кросоверів і його висока ціна. Повнопривідний екземпляр потужністю 178 к.с. варто 9000 доларів. Така машина має шкіряний салон з якісним обладнанням, невеликою витратою палива і скромним пробігом.

Mitsubishi Endeavor

Офіційно модель не продавалася в Україні, але багато машин привезли з США. Автомобіль надасть просторий салон, потужний бензиновий двигун V6, 4-ступінчасту АКПП і повний привід. Також є бортовий комп’ютер, електрокресла, датчики тиску в шинах, якісна обробка салону і невелика витрата палива.

Renault Laguna

Рекомендується купувати варіант з 2,0-літровим мотором і «механікою». Вартість такого автомобіля складе близько 5000 доларів. Також можна звернути увагу на машину з 2,2-літровим дизелем, але запчастини тоді будуть коштувати недешево.

Fiat Bravo

Коли цей хетчбек потрапив в Україну, популярність вже завоювали седани. У цій моделі є один недолік: кузов схильний до корозії, тому слід його додатково захистити. Під капотом знаходиться 1,4-літровий двигун на 120 к.с., які показує економічність і непогану динаміку. Коштує така машина близько 6000 доларів.

Mitsubishi Galant

На відміну від своїх попередників, 9-е покоління не знайшло такої популярності. При цьому машина має потужні моторами і просторим салоном з безліччю нових опцій. Бентежив потенційних покупців нудний зовнішній вигляд автомобіля. На вторинному ринку можна знайти варіант з 2,4-літровим бензиновим двигуном і АКПП за 8000 доларів.

Acura MDX

Варто автомобіль чимало, але все одно знайшов свою аудиторію. Сильні сторони машини полягають в повному приводі, підрулюючою підвісці і надійності. За 15 000 доларів можна придбати примірник 2008 року з 3,5-літровим v-подібним двигуном на 240 к.с. і 5-ступінчастою АКПП.

Seat Altea Freetrack

Маленький попит автомобіль отримав через свою дивною зовнішності. Але в іншому машина на порядок краще за своїх конкурентів. Варто відзначити кліренс в 185 мм, повний привід, непоганий салон, турбодвигун на 211 к.с. Витрата палива маленький, їзда по бездоріжжю впевнена. На вторинному ринку можна знайти цю машину за 12 000 доларів.

Renault Symbol

Це перший бюджетний седан виробника. Агрегати взяли від Renault Kangoo, і вийшла неймовірно надійна машина. Однак проблеми з зовнішністю позначилися на популярності, яка так і не прийшла. Зате мотор і коробка передач могли спокійно відслужити 700 тис. Км, а пластикові крила не схильні до корозії. Коштує така машина 3500 доларів.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти