Назвали топ-3 дешевих седанів для хлопців

Молодим людям властива любов до швидкості і драйву, ось тільки грошей в такому віці не багато. Однак навіть зі скромним бюджетом можна знайти жвавий автомобіль, передає «Твоя МАШИНА» .

BMW 3-Series E36

Ця невелика четирехдверка володіє хорошою динамікою, яку дає 6-циліндровий мотор на 1,6 або 2,8 літра потужністю 102-193 к.с. Автомобіль задньопривідний і оснащений як «механікою», так і «автоматом». На такій машині ідеально робити керовані замети. Також зустрічаються варіанти з 2,5-літровим турбодизелем на 115 к.с.

Mitsubishi Galant 8

Восьме покоління вийшло дуже динамічним і навіть агресивним. Велика частина представників моделі йдуть з переднім приводом, але зустрічаються і повнопривідні версії. Також машина має просторий комфортним салоном. Під капотом можна зустріти бензинові мотори об’ємом від 1,8-2,5 літра потужність 135-280 к.с. Є як МКПП, так і «автомат».

Lada Priora

Ця машина з великою історією досі популярна у молоді завдяки низькій ціні і дешевизні обслуговування. Найчастіше можна зустріти варіанти з 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 98 к.с. і 5-швидкісною МКПП.

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти