Найдешевший кросовер Volkswagen відправився у виробництво

У першій половині 2021 року компанія Volkswagen представила найдешевший кросовер в своїй лінійці – Taigun. Тепер марка оголосила про старт виробництва моделі, передає «Твоя МАШИНА» .

Volkswagen Taigun розроблений спеціально для Індії, там же в місті Чакан і налагодили виробництво. Ціна моделі починається від 14 100 доларів. По суті, це локальна версія компактного передньопривідного T-Cross, який розрахований на європейський ринок. Але і коштує він набагато дорожче – мінімум 23 500 доларів в Україні.

Volkswagen Taigun побудований на платформі MQB-A0-IN – індійської різновиди глобального шасі MQB. Довжина автомобіля 4200 мм при колісній базі 2650 мм. На вибір пропонуються 1,0-літровий трициліндровий TSI віддачею 115 л.с. і 175 Нм і 1,5-літровий чотирициліндровий TSI потужністю 150 к.с. і 250 Нм.

Обидва варіанти йдуть з 6-ступінчастою МКПП, але за доплату 150-сильний агрегат можна зістикувати з 7-діапазонним “роботом” DSG, а 115-сильний – зі звичайною 6-швидкісною АКПП. Привід – тільки передній.

Топові версії моделі оснащені системою мультимедіа з 10-дюймовим екраном, цифровий приборки, панорамним дахом, а також численними системами безпеки і допомоги водієві.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти