Nissan готує субкомпактний електромобіль

Компанія Nissan розповіла про плани вивести в 2022 році новий електромобіль. Модель буде розроблена спільно з Mitsubishi фахівцями спільного підприємства NMKV, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Компанія NMKV заснована 1 червня 2011 року та спеціалізується на розробці і виробництві кей-карів – мініатюрних автомобілів. Їх довжина знаходиться в межах 3400 мм, двигун має об’єм до 660 см3 і потужність не більше 47 кВт (64 к.с.). Завдяки компактним розмірам і економічності вони користуються податковими та страховими пільгами. Саме тому в Японії кей-кари користуються великим попитом.

Новинка отримає всі сильні сторони електромобіля, серед яких швидкий старт з місця, безшумність і плавність їзди. Також машина буде оснащена сучасними технологіями в області комфорту і безпеки, включаючи системи допомоги водієві.

Електрокар буде обладнаний батареєю на 20 кВтг, що дає достатній запас ходу для повсякденних міських поїздок. Також машина отримала систему двосторонньої зарядки, яка дозволяє використовувати електромобіль в якості джерела живлення.

Габарити новинки вписуються в стандарти кей-карів впритул: 3395х1475х1655 мм. Орієнтовна ціна автомобіля з урахуванням субсидій складе 18 000 доларів.

Джерело news.obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти