Компанія Ford представила оновлене сімейство моделей Ford Focus

Сімейство оновленого Ford Focus надійшло в продаж на ринку Європи, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Європейський підрозділ компанії Ford представило оновлений Focus четвертого покоління. У моделей змінився як дизайн, так і оснащення. Автомобілям повністю переробили передню частину. Фари стали повністю світлодіодними навіть в базовій версії, а за доплату можна встановити адаптивну оптику. З’явилася інша радіаторна решітка, бампер і капот. Логотип марки тепер знаходиться на решітці. Тепер Ford Focus відрізняється від Titanium, ST-Line і Active набагато помітніше.

12,3-дюймова цифрова приборка з’явилася в салоні моделі ще влітку минулого року, однак тепер її доповнили інформаційно-розважальним комплексом Sync 4 з 13,2-дюймовим тачскріном. Нова система мультимедіа підтримує програми Android Auto і Apple CarPlay, а також може оновлювати ПО по повітрю. Крім того, покращено якість розпізнавання мови і є доступ до сервісів Connected Navigation і Ford Secure з безкоштовною пробною підпискою.

Влітку 2020 року в список оснащення увійшли помірно-гібридні силові агрегати на 125 і 155 к.с. і 6-ступінчаста “механіка”. Тепер до них додався 7-ступінчастий робот, як на оновлених Fiesta. Також модель все ще доступна з 1,0-літровими бензиновими моторами EcoBoost потужністю 100 і 125 к.с., що працюють з МКПП, і 1,5-літровими дизельними агрегатами EcoBlue на 95 і 120 к.с., для старшого з яких доступна 8-ступінчаста АКПП.

Оновилися не тільки базові версії, але і заряджений варіант Focus ST. Автомобіль тепер доступний в зеленому кольорі відтінку Mean Green, а в салоні можна встановити нові сидіння власної розробки підрозділу Ford Performance. Машина як і раніше йде в кузовах хетчбек і універсал, а під капотом залишиться 2,0-літрова бензинова «турбочетверка» на 280 к.с. Чи буде доступний 190-сильний дизель на 2,0 літра, невідомо.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти