Довгоочікуваний позашляховик Ford представили офіційно

Виробник Ford поновив модель Ranger. Автомобіль став яскравішим і технологічнішим, а деякі риси запозичили у Maverick та F-150, передає «Твоя МАШИНА».

Автомобіль збудовано на модернізованій платформі. Колісна база збільшилася на 50 мм, досягнувши 3276 мм. Колія передніх та задніх коліс також збільшилася на 50 мм. За рахунок таких змін салон став просторішим. Дизайн моделі повністю оновили. Автомобіль отримав масивну решітку радіатора зі стільниковим малюнком, С-подібні фари із вбудованими світлодіодними ДХО, мускулисті передній та задній бампери, а також скульптурний капот.

На кормі з’явилися нові ліхтарі та інші задні двері з великим написом Ranger, які можуть використовуватися як пересувний робочий стіл. Бічні підніжки покращують доступ до вантажної платформи. Також з’явилися додаткові кріплення для вантажів та 360-градусне освітлення. Салон оснащений 0,1-дюймовою цифровою панеллю приладів і мультимедійною системою SYNC4 з 12-дюймовим екраном портретної орієнтації.

Також у автомобіля оновили передню панель та центральну консоль – тепер вони виглядають стильно та сучасно. З’явилися слот для бездротової зарядки смартфона, нове кермо, система кругового огляду. Салон можна доповнити відсіками для зберігання дрібниць, також доступні нові варіанти обробки. Система мультимедіа оновлюється повітрям.

Моторна гама складається із трьох агрегатів. Базовий варіант – це 3,0-літровий двигун V6, який приєднається до 2,0-літровий чотирициліндровий мотор. Він, у свою чергу, доступний як з одним, так і двома турбокомпресорами. Другий варіант складається з 2,3-літрового бензинового чотирициліндрового двигуна EcoBoost.

[gallery bgs_gallery_image_size=”full” bgs_gallery_type=”slider” ids=”129473,129475,129477,129479,129481,129483,129485,129487″

Коробки передач будуть доступні три: 6-ступінчаста МКПП, 6- і 9-ступінчаста АКПП. Привід – повний. На конвеєр модель надійде 2022 року.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти