Ford Mustang 1965 року знайшли у старому гаражі

У покинутому гаражі США знайшли рідкісний спортивний Ford Mustang Shelby GT350 1965 року випуску. Коштує такий автомобіль щонайменше 300 тис. доларів, передає «Твоя МАШИНА».

Знахідку виявив Метт Тейлор, аматор класичних моделей. Наприкінці 2021 року в покинуту будівлю привів його друг, побачивши у Facebook оголошення про кермо Ford Mustang Shelby 1966 року. Чоловік дізнався, чи успадкувала родина занедбаний будинок та речі померлого родича, якому належали машини та запчастини.

Серед автомобілів був кабріолет Ford Mustang 1991 року випуску та привабливе купе Ford Mustang K-Code 1965 року. Але справжньою цінністю став Ford Mustang Shelby GT350 1965 року, який простояв без руху близько 30 років. Таких машин було випущено всього 562 екземпляри.

У брезенті оселилися єноти, через що кузов та багажник проіржавіли. При цьому запчастини збереглися у робочому стані. Метт Тейлор вирішив укласти угоду із сім’єю, щоб купити весь лот. Він узявся полагодити двигун V8 на 289 кубічних дюймів, і в нього це полагодилося – машина завелася. Також він замінив підвіску, бак, вихлоп та інші компоненти. Салон теж потребував відновлення, але фарбу чоловік залишив рідну, щоб зберегти історію.

Автомобіль не планується виставити на продаж – Метт залишить його собі. До речі, згідно з довідником цін Hagerty, GT350 1965 року випуску в пристойному стані коштує 300 тис. доларів, а вартість шоу-мобіля може досягти всіх 600 тисяч.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти