Hyundai Ioniq 5 N проходить фінальні випробування на Нюрбургрингу

Ioniq 5 N – це перша повністю електрична модель підрозділу Hyundai N, яка дебютує у липні цього року у рамках Фестивалю швидкості у Гудвуді (Великобританія). На даний момент виробник вносить останні штрихи у свою майбутню новинку. Випробування “зарядженого” Ioniq 5 проходять у “бойовій” обстановці на Нюрбургрингу.

Зазначається, що електрокар відмінно долає складні повороти, крен кузова практично відсутній. Загалом майбутня новинка виглядає дуже «зібраною» і відмінно контрольованою за будь-яких навантажень.

Про дизайн сказати особливо нічого, тому що прототип моделі покритий щільною плівкою камуфляжу. Очевидно, що Hyundai Ioniq 5 N буде виглядати спортивніше і агресивніше, ніж звичайні моделі.

Hyundai продовжує тримати в секреті технічні характеристики автомобіля, але враховуючи, що Ioniq 5 N забезпечуватиме значно більшу потужність, ніж звичайні версії моделі, він, ймовірно, буде оснащений акумуляторною батареєю на 77,4 кВт*год. Нагадаємо, раніше автовиробник вже підтвердив, що Ioniq 5 N матиме двомоторну трансмісію, що зробить його першою повнопривідною моделлю підрозділу N.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти