Tesla заборонила власникам Cybertruck продавати вантажівку в перший рік після покупки: названо причину

Tesla внесла зміни до процедури продажу свого електропікапа Cybertruck. Наразі компанія передбачає “Cybertruck Only” пункт в угоді купівлі-продажу, який обмежує можливість продажу автомобіля протягом першого року експлуатації. Це означає, що покупці повинні володіти Cybertruck не менше одного року після його покупки.

Згідно з новими правилами, у разі порушення цього обмеження та продажу автомобіля у перший рік володіння, покупцям загрожує судове переслідування та штраф у розмірі до $50 тисяч. Крім того, компанія попереджає, що порушники можуть втратити право на покупку автомобілів у Tesla у майбутньому.

Однак, Tesla залишає можливість для клієнтів продати свій Cybertruck у перший рік експлуатації у разі наявності вагомих причин. У цьому випадку Tesla може погодитись викупити автомобіль назад за початковою ціною, з урахуванням зносу та вартості технічного обслуговування.

Ці зміни у політиці продажів компанії спрямовані на скорочення перепродажу автомобілів за завищеними цінами, а також на запобігання спекуляціям та крадіжкам технологій.

Джерело УкрАвтоПром
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти