Новий Mitsubishi Pajero Sport презентовано: як змінився позашляховик

В Таїланді з’явився оновлений Mitsubishi Pajero Sport, який отримав як зовнішні, так і внутрішні зміни, а також більш потужний турбодизельний двигун.

Цей рамний позашляховик, після другої модернізації, доступний для придбання за ціною від 38 600 до 47 000 доларів. Відомості про нього можна знайти на офіційному веб-сайті японського автовиробника.

Нова версія Mitsubishi Pajero Sport зазнала деяких змін у зовнішньому вигляді, зокрема нова решітка радіатора, змінені передні та задні бампери і 18-дюймові литі диски нового дизайну. Крім того, доступна версія з чорним лакованим декором на кузові, як і раніше.

У салоні авто встановлено нове кермо від Mitsubishi L200 останнього покоління, а також сучасну віртуальну панель приладів розміром 8 дюймів. Тепер для задніх пасажирів доступний монітор у стелі.

Оновлена базова комплектація Mitsubishi Pajero Sport тепер включає адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування та контролю сліпих зон.

Турбодизельний двигун об’ємом 2,4 літра став трохи потужнішим, розвиваючи 184 кінських сил та 430 Н∙м крутного моменту. Цікаво, що в різних країнах він може постачатися як з 8-ступінчастою автоматичною трансмісією, так і з 6-ступінчастою.

Очікується, що до кінця 2024 року вийде повністю новий Mitsubishi Pajero Sport наступного покоління.

Джерело Фокус
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти