Найкращі нові моделі Audi, які з’являться у 2024 році: все, що відомо

Audi, прийнявши зобов’язання перейти на електромобілі до 2033 року, активно працює над створенням нових електричних автомобілів. Незважаючи на це, бензинові та гібридні двигуни поки що залишаються в модельному ряді, і в цьому контексті варто звернути увагу на те, що очікувати від марки у 2024 році.

Нові Audi A3 і S3
Audi A3, який увійшов до десятки найбільш продаваних автомобілів у лютому 2024 року, зазнав рестайлінгу для збереження своєї конкурентоспроможності. Всередині ми бачимо зміни в дизайні приладової панелі, а також оновлене програмне забезпечення інформаційно-розважальної системи.

Новий Audi Q6 e-tron
Довгоочікуваний Audi Q6 e-tron, який нарешті тут, має вражаючий запас ходу до 385 миль і безліч нових технологій в інтер’єрі. Модель оснащена двома електромоторами потужністю 387 к.с. або пікантним варіантом SQ6 e-tron потужністю 489 к.с.

Новий Audi A6 e-tron
Одразу після Q6 e-tron Audi представить новий седан A6 e-tron із запасом ходу до 436 миль і оновленим дизайном. Очікується, що дизайн інтер’єру та інформаційно-розважальна система будуть схожі з попередніми електромобілями бренду.

Новий Audi e-tron GT
Цього року Audi оновить спортивний e-tron GT, додавши до моделі деякі зміни в дизайні та, ймовірно, збільшивши потужність двигуна.

Нові Audi A5 та Q5
Зі змінами в структурі найменувань моделей, новий Audi A5 і Q5 будуть представлені з оновленим дизайном і, ймовірно, додатковими опціями двигунів.

Джерело CarWOW
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти