Естонський фанат Tesla так сильно хотів Cybertruck, що побудував його сам: відео

Багато автолюбителів по всьому світу фанатіють від конкретних марок і моделей авто, але нерідко не можуть дозволити собі їх придбання. Як правило, в такій ситуації не залишається нічого, крім як змиритися зі своїм становищем, але житель Естонії на ім’я Рауно Мяртсоо відмовився здаватися. Чоловік, який фанатіє від новітнього електричного пікапа Tesla Cybertruck, просто побудував цю модель сам, пише Motorbiscuit.

Читайте також:

Не довіряйте заправляти вашу машину співробітникам АЗС: п’ять причин, чому не варто цього робити

П’ять найбільш викрадених марок автомобілів в Україні: кому потрібно бути насторожі

Загрожує 12 років в’язниці: що заборонено робити автомобілістам під час війни

Відео переобладнаного під Cybertruck автомобіля він опублікував на каналі Pirates Eye. Естонець у жартівливій формі заявляє, що він став першим жителем балтійської країни, який може похвалитися наявністю нової моделі Tesla.

На те, що Мяртсоо сприймає своє «дітище» з гумором вказує і те, з чого він змайстрував копію електропікапа. Конструкція являє собою дерев’яну раму з панелями, що імітують естетику Cybertruck. У салоні Рауно встановив справжній телевізор і кнопковий телефон.

Власник Tesla Ілон Маск вперше анонсував Cybertruck у 2019 році, але в продаж машина надійшла лише рік тому. У Європі модель не продається, а в Штатах за неї просять понад 80 000 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти