П’яний водій у наручниках викрав поліцейську машину, щоб втекти від погоні

Що може бути найвідчайдушнішим вчинком, щоб уникнути арешту? Втеча? А як щодо п’яної втечі в наручниках на поліцейській машині? Саме такий зухвалий злочин нещодавно стався у США.

Читайте також:

Шість фраз, які поставлять поліцейського на місце під час зупинки автомобіля

Оштрафують при першій же зупинці: водіям нагадали про популярне порушення ПДР

Коли потрібно міняти літні шини в автомобілі на зимові, щоб не потрапити в халепу

Як повідомляє ABC News, поліцейські Нью-Йорка виявили п’яного водія за кермом автомобіля і здійснили його затримання. 37-річного чоловіка закували в кайданки і посадили на заднє сидіння поліцейського автомобіля, щоб відвезти до відділку для подальшого оформлення матеріалів. Але це було лише початком історії.

Американець з арештом не змирився, приловчився вивести зв’язані за спиною руки вперед і зміг перебратися на водійське сидіння, коли патрульні відволіклися. Він завів поліцейський автомобіль і зник на ньому з місця події, залишивши поліцейських у глибокому шоці.

Незважаючи на свою відчайдушну зухвалість, втеча американцеві не вдалася. Машину копи наздогнали приблизно через п’ять кілометрів, а самого втікача виявили на найближчому кладовищі. У підсумку йому довелося постати перед судом за цілою низкою звинувачень. Крім нетверезого водіння, йому пред’явили розкрадання в особливо великих розмірах, незаконне зберігання краденого майна і несанкціоноване використання транспортного засобу. Сам чоловік провину в інкримінованих йому злочинах визнав у повному обсязі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти