Renault відновлює випуск культової моделі на електричній тязі: фото

Французька компанія Renault відновлює виробництво культового автомобіля Renault 4, переосмисливши його вигляд і концепцію. Ключовою відмінністю від колишньої версії стане повна електрифікація нової моделі, пише NV.

Читайте також:

Як канцелярська резинка рятує українських водіїв від штрафу в 1500 гривень: простий лайфхак

Чому не можна глушити двигун автомобіля одразу ж після зупинки

Коли поліції не можна штрафувати п’яних водіїв: суд дав відповідь

Міський автомобіль малого класу Renault 4 французи випускали з 1961 по 1994 роки, він був першою передньопривідною моделлю в лінійці бренду і став наймасовішою французькою машиною з накладом понад 8 млн одиниць. Через 30 років компанія вирішила повернути модель на конвеєр у зовсім іншому вигляді і з електричною силовою установкою.

Незважаючи на «осучаснення», кросовер зберіг ретро-стиль культового попередника. У нього такий самий незграбний кузов, круглі фари і вертикальні задні ліхтарі. Водночас габарити Renault 4 помітно підросли.

У салоні є низка відсилань до класичного інтер’єру, але водночас все має вельми стильний і сучасний вигляд. Очікується поява кількох комплектацій Renault 4, а також технології швидкої зарядки, що дає змогу поповнити ємність батареї до 80% лише за 30 хвилин.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти