Volkswagen готує до прем’єри п’ятиметровий мінівен-кросовер

Компанія Seat, яка входить в концерн Volkswagen, опублікувала фото нового невідомого автомобіля, який буде поєднувати в собі властивості мінівена і кросовера. Майбутню новинку сфотографували в тестовому центрі в іспанському Мартореле.

Новий автомобіль можуть почати випускати саме під маркою Volkswagen. Про це натякають німецькі номерні знаки на машині, а також той факт, що в Мартереле випробовують не тільки моделі Seat, а й авто інших брендів концерну.

Насправді у випадку з Volkswagen і Seat це може бути одна і та ж модель, але з шильдиками різних марок і трохи зміненим салоном. Передбачається, що під камуфляжем може перебувати європейська версія концепту SMV – гібрида кросовера і мінівена, який спочатку готували тільки для китайського ринку.

Довжина такого автомобіля складає 5 160 мм, а колісна база дорівнює 3 000 мм, що перевершує габарити нинішнього флагманського кросовера Volkswagen – Teramont. У Китаї SMW буде продаватися з 2,0-літровими бензиновими моторами потужністю 186 і 220 к.с. Двигуни будуть поєднуватися з 7-ступінчастим “роботом” DSG і системою повного приводу.

Якщо припущення виявляться вірними, то в європейській модельній лінійці Volkswagen новий автомобіль зможе замінити відразу дві моделі-універсал Golf Sportsvan і компактвен Touran.

Читайте також: Перші фото нового конкурента Toyota Prado від Nissan

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти