Електричний флагман Volkswagen буде напрочуд дешевим

Volkswagen працює над проектом Trinity, який полягає в покращеному способі виробництва, високий рівень автономних технологій і розробці нової архітектури для електромобілів. Автомобіль, який буде створений за допомогою нових технологій, обіцяє бути найпотужнішим і просторим, в порівнянні з нинішніми моделями.

При цьому бос VW Ральф Брандштадтер не збирається робити седан дорогим – він стверджує, що ціна буде близько 35 тис. євро.

Електромобіль майбутнього складе в довжину більше 4 м. Volkswagen прагне до того, щоб електрокар мав можливість самостійного управління в певних умовах, але водій все-таки повинен буде стежити за дорогою.

До цього генеральний директор Volkswagen Group Герберт Диз згадав, що також планується капітальний ремонт заводу у Вольфсбурзі. Зараз є тільки високоавтоматизована установка, що дозволяє збирати автомобіль за 10 годин, а це в два рази повільніше, ніж вимагає поточне виробництво.

Trinity має зв’язок з проектом Audi Artemis, які об’єднані метою створити електромобіль майбутнього. Хоча вони і засновані на різних технічних платформах, але використовують один і той же виробничий підхід.

Читайте також: Список автомобілів, на яких можливі проблеми з педаллю гальма

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти