Електричний кросовер Renault за $ 9 000 протестували на українських дорогах

Електричний кросовер Renault City K-ZE випробували на українських дорогах, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Тест-драйв електромобіля провів YouTube-канал teslaservice.kiev.

Особливістю цієї моделі є її бюджетность – в Китаї, де автомобіль і виготовляється, ціна складає від 8 800 до 10 200 доларів.

Власне, City K-ZE створений спеціально для Китаю, хоча невеликими партіями дилери поставляють машину і в Україну. Попит є через низьку ціну, незважаючи на те, що в нашій країні вона становить вже від 12 500 до 15 000 доларів. Але збільшення вартості можна виправдати витратами на доставку, реєстрацією та іншим.

І ось одна з машин Renault City K-ZE була перевірена на дорогах Одеси. На електрокарі по черзі їздили двоє ведучих, кожен з яких знайшов позитивні і негативні сторони. А деякі моменти навіть здивували.

По-перше, ведучі відзначили габарити машини. Розмірами досить компактна, але завдяки динамічному мотору може розвивати непогану швидкість і маневреність. Підвіска разюче м’яка для міського електрокара.

Максимально машина може розвивати до 100 км / год, причому до 80 км / год електромобіль їде м’яко і акуратно. Батарея ємністю 27 кВтг обіцяє запас ходу в 270 км по циклу WLTP. На ділі ж машина проїхала тільки 130 км за 3 години без підзарядки. При цьому був включений обігрів, а на вулиці температура становила 0 градусів.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти