Новий Peugeot 308 першим приміряв нову емблему марки: фото

Peugeot 308 другого покоління, побачив світ у 2013 році, і до теперішнього часу пройшов через кілька оновлень. У цьому році вийшло зовсім не схоже на попередників третє покоління, яке встигло потрапити в об’єктиви шпигунів, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Peugeot 308 2021, стане першим авто марки з новою емблемою – головою лева на тлі щита. Оновлений логотип був представлений в кінці лютого.

Крім емблеми і більш цікавого дизайну, машина збільшилася в габаритах. Тепер буде більше місця для пасажирів. Також з’явився більш сучасний інтер’єр, з компактним рульовим колесом і високо посадженою панеллю приладів. У моделі буде багато різноманітних версій – від бензинових і дизельних, до гібридних і чисто електричної модифікації.

PHEV-варіант включає в себе 1,6-літровий бензиновий і електричний двигуни. Його запас ходу на електротязі, складає 48 км, а сумарна потужність – 225 к.с. Також передбачається поява спорт-гібридної версії 308 PSE (Peugeot Sport Engineered), з 1,6-літровим турбомотором і двома електромоторами. Їх загальна потужність складе більше 300 к.с.

Електрична версія Peugeot 308, швидше за все, буде названа e-308, а запас ходу складе 300-400 км.

Дебют новинки відбудеться 18 березня.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти