Лінійку Jeep поповнили відразу два конкурента Range Rover – позашляховики Wagoneer і Grand Wagonеer

Компанія Jeep показала два позашляховика класу люкс – Wagoneer і Grand Wagoneer. Це найбільші моделі виробника. Вони складуть конкуренцію Cadillac Escalade і Range Rover, передає «Твоя МАШИНА».

Дизайн новинок схожий на Grand Cherokee, хоча з технічної точки зору, вони уніфіковані з пікапом RAM. Від нього позашляховики отримали підвіску, яка несе раму і деякі кузовні деталі. В іншому – це повністю оригінальні моделі.

Wagoneer і Grand Wagoneer однакові за розмірами. Довжина становить 5435 мм, колісна база – 3124 мм. Тобто, позашляховики крупніше Cadillac Escalade. Розрізняються моделі рівнем оснащення – Grand розкішніше стандартної версії.

Jeep Wagoneer обладнаний активною пневматичною підвіскою, яка забезпечує стійкість на великих швидкостях і полегшує доступ в салон. Підвіска робить їзду комфортніше, завдяки зміні розмірів кліренсу. У режимі бездоріжжя, дорожній просвіт може збільшитися до 256 мм, а для пересування по місту, оптимальним варіантом буде 210 мм.

Під капотом Wagoneer знаходиться V8 Hemi на 5,8 літра, потужністю 397 к.с. з 548 Нм. Grand Wagoner вже могутніше – 6,4-літровий V8 Hemi, на 477 к.с. з 617 Нм. Обидві моделі обладнані 8-ступінчастою АКПП і заднім або повним приводом. Позашляховики здатні буксирувати до 4,5 тонн вантажу.

Стандартна комплектація обох моделей, представить водієві шкіряний салон. У Wagoneer цифрова приборка має діагональ 10,3 дюйма, в Grand Wagoneer вона досягає 12,3 дюйма. Мультимедійна система UConnect 5 інтегрована в 10,1-дюймовий екран Wagoneer і 12-дюймовий – Grand Wagoneer. У більш дорогих версіях, для переднього пасажира є додатковий екран. Максимально Grand Wagoneer може мати 4 екрана в панелі приладів, без урахування планшетів для задніх пасажирів.

У обох моделей присутні новітні системи безпеки і частковий автопілот Active Driving Assist.

Поставки новинок в Америку почнуться влітку. Ціна Jeep Wagoneer складе від 59 995 доларів, за Grand Wagoneer доведеться віддати не менше 88 995 доларів. Однак в першу чергу, дилери отримають топові варіанти за 100 995 доларів.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти