Volkswagen представив свій найдешевший кросовер: фото

Компанія Volkswagen розкрила подробиці про новий Taigun. Це буде найдешевший кросовер марки. Виробництво налагодять в Індії, де авто і продаватимуть за 13 500 доларів, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Авто побудоване на платформі MQB-A0-IN, як і інша доступна модель Skoda Kushaq. Довжина новинки становить 4,2 м при колісній базі 2,65 м, тобто машина відноситься до класу субкокомпактних SUV.

Профілем Taigun схожий на вже згаданий Skoda Kushaq, а ось перед і корма мають схожість зі старшими кроссоверами Volkswagen. Незважаючи на низьку вартість, оснащення буде цілком гідним: топові версії отримають віртуальну панель приладів, мультимедіа з 10-дюймовим тачскріном і численні системи безпеки і допомоги водієві.

У лінійку двигунів увійдуть 1,0-літровий трициліндровий TSI потужністю 115 к.с. (175 Нм) і 1,5-літровий чотирициліндровий TSI, що видає 150 к.с. (250 Нм). Можна буде вибрати 6-ступінчасту “механіку”, 6-ступінчастий “автомат” або 7-ступінчастий «робот» DSG. Можливо, з’явиться версія, що працює на газі. У всіх виконаннях модель буде з переднім приводом.

На ринок Індії Volkswagen Taigun надійде в серпні і буде конкурувати з Hyundai Creta і Kia Seltos. Не виключено, що пізніше модель з’явиться і на інших ринках.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти