Спорткар Ferrari, який понад півстоліття простояв у гаражі пустять з молотка

На аукціон Gooding & Company виставили 66-річний Ferrari вартістю близько 2,2-2,6 млн доларів, повідомляє «Твоя МАШИНА ».

На травневих онлайн торгах продадуть автомобіль, який більшу частину життя провів в гаражі. Це дводверна спорткар 250 Europa GT з пробігом 33,6 тис. Кілометрів, за який планують виручити 2,2-2,6 млн доларів.

Примірник випущений в 1955 році. Першим власником машини став італійський підприємець і цінитель марки. Він замовив автомобіль з особливим кольором кузова, індивідуальною обробкою салону, спеціальної панеллю приладів і дещо іншими ліхтарями.

Між 50-60-ми роками автомобіль потрапив в Каліфорнії, в приватну колекцію. В середині 60-х експлуатація машини припинилася, і вона стала просто простоювати в гаражі. До слова, автомобіль навіть не раставріровалі.

Двухдверная 250 Europa GT поклала початок класу GT бренду Ferrari. Машина оснащена 3,0-літровим двигуном потужністю 220 к.с., що йде з 4-ступінчастою «механікою». Розгін до сотні займає 7 секунд, а максимальна швидкість складає 230 км / ч.

Зазначено, що за все в світі було вироблено від 35 до 44 примірників. Більшість з них обладнані кузовами від знаменитого ательє Pininfarina.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти