Компанія Audi представить свої самі компактні електрокроссовери 14 квітня

14 квітня Audi покаже найкомпактніший електричний кросовер Q4 e-tron і крос-купе Q4 e-tron Sportback, повідомляє « твоя МАШИНА ».

Обидві версії Audi Q4 e-tron побудовані на платформі MEB. Також однаковими у варіантів виконання будуть силові агрегати потужністю 306 к.с. і запас ходу до 450 км.

Електрокар Audi Q4 e-tron в довжину досягає 4590 мм при колісній базі 2760 мм. Таким чином, кросовер буде трохи крупніше Audi Q3, але колісна база буде порівнянна з Q5.

Новинка відзначиться від моделей на тій же платформі не тільки зовнішнім виглядом, але і інтер’єром. За інформацією більш ранніх анонсів, топові версії Audi Q4 e-tron отримають два екрани (діагоналлю 10,25 і 11,6 дюйма), розвинену медіасистему з голосовим управлінням і проекційний екран з елементами доповненої реальності. Також салон оснастять незвичайної центральної консолью- «постаментом» з невеликим селектором трансмісії.

У свою чергу, Audi Q4 Sportback ідентичний Q4. Єдина відмінність – це більш динамічні форми кузова. Обидві новинки надійдуть на ринок у 2021 році з різницею в кілька місяців.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти