Audi створила величезного суперника Maybach і Bentley: перші фото

Кросовери і позашляховики зміщують з ринків седани. Але компанія Audi вирішила подивитися на попит на розкішні лімузини, як Maybach і Bentley. І тепер виробник готовий представити подовжений A8, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Подовжений седан Audi A8 повинен стати флагманом марки під відродженим ім’ям Horch. Перші прототипи вже проходять тести. Машину лише частково приховали під камуфляжем, тому її можна розглянути з усіх боків. Очевидними змінами стали перероблена грати радіатора, інша передня і задня оптика. Передбачається, що стандартна модель Audi А8 в рестайлинговом варіанті і люксовий лімузин Audi Horch вийдуть одночасно.

Відомо, що найкрутіша А8 отримає потужний двигун W12. Про оснащення Horch інформації немає, але очікується, що новинка отримає останні технологічні напрацювання компанії. Все-таки лімузину належить конкурувати з Mercedes-Maybach S-Class і Bentley Flying Spur.

На фото видно що колісна база прототипу навіть більше, ніж у Audi A8L, у якого вона становить 3128 мм. При цьому у Mercedes-Maybach відстань між осями дорівнює 3396 мм, у Bentley – 3193 мм. Швидше за все, розміри новинки будуть приблизно в цьому ж діапазоні. Дебют відбудеться до кінця 2021 року, а в продаж вона надійде не раніше 2022 року.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти