На базі Tesla Cybertruck створили кемпер CyberLandr, який повністю складається

Раніше компанія Tesla представила незвичайний автомобіль, інноваційний зовні, функціонально і з використовуваних матеріалів. Авто Tesla Cybertruck ще не вийшло. На базі цієї машини створений кемпер CyberLandr. Новий, незвичайний кемпер повністю, в складеному вигляді укладається у вантажний відсік пікапа. При розкладці, це будинок з усіма зручностями. Його маса становить 545 кг, це менше половини максимального обмеження корисного навантаження автомобіля. Тому при таких характеристиках, кемпер не впливає на аеродинаміку машини.

Автомобіль буде мати акумуляторну батарею. А на даху кемпера CyberLandr, встановлять сонячні панелі на 500 Вт, які забезпечать харчуванням будинок на колесах.
Житлова площа розкривається за допомогою спеціальної кнопки в додатку. Вона складається з 2-х приміщень: велика кімната – це вітальня, спальня, кухня і ванної кімнати. Зона кухні оснащена невидимою індукційною поверхнею поверхнею, великий раковиною і фарфорового стільницею, зробленої під мармур.

Є невеликих розмірів холодильник і камера зберігання, 2 стільці цікавої конструкції. Їх можна розкласти і отримати ліжко. CyberLandr матиме 4К смарт-телевізор з монітором на 32 дюйма з вбудованими програмами. За бажанням, телевізор можна помістити на будь-який з 3-х стін. У приміщенні є об’ємний звук і в оснащення увійде супутникова антена StarLink, для отримання інтернету в будь-якій точці Землі. Великі вікна мають подвійне скління з електрохромним затемненням, що виключає необхідність в установці жалюзі або штор.

Для безпеки в оснащення входить камера відеоспостереження з 360 °, зовнішнє освітлення з контролем руху.
Ванна кімната вміщує: рециркуляционний душ з чотириступінчатим фільтром, туалет з самоочищається чашею з сухим змивом. Підлога з підігрівом.

Перші кемпери очікуються у продажу в кінці цього року. Але на даний момент, Tesla ще не представила автомобіль з остаточними формою і розмірами.

Відома вартість кемпера CyberLandr – 49 995 доларів. Ця сума не перевищує ринкової ціни кемперов преміум-класу.

Оголошено про можливість внесення заставної суми в 100 дол., Що дає знижку в 5 000 дол. І ще є на обмежений час 20 слотів – вкласти 5 000 дол. І отримати аукціонну ціну – 39 995 дол.

Джерело obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти