У двигуна Porsche виявився серйозний дефект

В даний момент більше 190 машин різних версій Porsche 718 перевіряються на наявність проблеми з 4,0-літровим 6-циліндровим двигуном. Атмосферником обладнані Cayman GT4, Cayman, Boxster GTS 4.0 і 718 Spyder, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Перевірку проводить Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA). В ході неї в двигуні був виявлений несправний компонент, який може привести до серйозних пошкоджень. Porsche оголосив про припинення продажів всіх модифікацій моделі 718.

Проблему викликали шатуни, що з’єднують поршні з колінчастим валом. Їх виробляють не за специфікацією, через що на них виникають тріщини. При цьому навантаження двигуна посилює проблему і ще більше пошкоджує деталі. До слова, їх виготовленням займається компанія Hoeckle Austria GmbH.

Браковані шатуни можуть викликати пошкодження блоку циліндрів, блокування двигуна, втрату потужності або витік масла і навіть загоряння двигуна.

Проблемна деталь присутній на всіх моделях, випущених з 26 січня по 4 березня. Мінімум 190 машин з цим дефектом їздять зараз по США, і невідомо, чи є такі авто в інших країнах.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти