В Україні з’явилася рейстайлінгова Tesla Model 3 2021

У жовтні 2020 року Tesla Model 3 оновилася. Нещодавно новинка дісталася до України. Зараз в країні є мінімум один такий автомобіль, передає «Твоя МАШИНА» .

Найбільша зовнішня відмінність – це зміна хромованого декору на чорний. Також змінилися передні фари (пучок світла став більш якісним) і задні ліхтарі. Салон майже не чіпали, тільки з’явився бардачок на центральній консолі, що замикається і кермо отримало вставки з металу.

З технічної точки зору машина теж покращилася. Подвійні бічні стекла посилили звукоізоляцію, біля керма з’явився підігрів, а кришка багажника отримала електропривід. Але найбільше хотілося б відзначити появу теплового насоса замість грубки, що зменшило витрату енергії. Також ємність батареї зросла з 75 до 82 кВтг.

Нововведення позначилися на запасі ходу. Версія Standard Range Plus тепер може проїхати на 21 км більше (423 км), а Long Range Dual Motor – на 50 км (568 км). Запас ходу зарядженого виконання Performance збільшився з 490 до 535 км. Динаміка теж стала краще: Long Range Dual Motor бере розгін до 60 миль / год за 4,2 секунди, тобто на 0,2 секунди швидше, ніж раніше. Розгін Performance прискорився на 0,1 секунди і склав 3,1 секунди. До слова, саме цей варіант приїхав в Україну.

Нова Tesla Model 3 в США коштує 39-57 тис. доларів. На українському ринку офіційно машину ще не продають, придбати новинку можна тільки на замовлення.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти