Представлений новий пікап Renault Express

З деяких пір оновлений Dacia Dokker називається Renault Express. І нове ім’я дано не просто так, адже машині повністю поміняли зовнішність, салон і перевели в лінійку материнського бренду Renault, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Пасажирські модифікації Renault Express продаються тільки країнах Африки, Близького Сходу та СНД, при цьому фургони можна купити також в Європі. А тепер на європейському ринку з’явилася версія моделі в кузові «пікап».

Це той самий пікап, який в лінійці моделі Dacia Dokker з’явився ще в 2017 році. Виробляє ці автомобілі не Renault, а невелика італійська компанія Focaccia Group Automotive, яка займається переробкою серійних машин в поліцейські, доопрацюванням авто для перевезення інвалідів-візочників і розробкою аксесуарів. Згаданий же пікап створений спільно з Renault і включений в лінійку марки.

Кузов в порівнянні з Dacia Dokker залишився колишнім, тому і технологія трансформації в пікап у компанії Focaccia не змінилася. Також збереглися рідні пластикові деталі: задня стінка кабіни, внутрішня обшивка бортів, відкидний задній борт. Вантажна платформа в довжину досягає 1780 мм, а за доплату можна встановити додаткове обладнання та аксесуари.

При перетворенні фургона в пікап було посилено днище і заварений отвір зсувних дверей. Машина може перевозити до 675 кг і підійде для комунальних служб, дорожників, будівельників або фермерів. При цьому технічне оснащення залишилося стандартним. У Європі Renault Express йде з бензиновим турбоагрегатом 1.3 потужністю 100 к.с. або з турбодизелем 1.5 Blue dCi на 75 або 95 к.с. Всі силові агрегати працюють з 6-ступінчастою «механікою».

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти