Новий Chery планують випустити наступного року

Прем’єра стильного кросовера-купе від Чері очікується восени 2021 року, а його продаж заплановано на 2022 рік. Тобто на сьогодні маємо лише тізер концепту, з якого, правда, можна зрозуміти, як буде виглядати и які можливості надавати власнику новий автомобіль. Додали інтриги й папараці, які зуміли отримати шпіонські фото моделі.
У нюансах нового автомобіля розбиралася редакція сайту «ТВОЯ МАШИНА».

Елегантна зовнішність

Концепт отримав назву X-C, хоча невідомо, чи збереже він її на етапі серійного виробництва: можливо, автори придумають більш яскраве ім’я. Зате відомо, що машина буде входити в модельній ряд Chery 4.0, що виділяється новими удосконаленими двигунами й трансмісіями зі спільною назвою Kunpeng Power.
В дизайні китайського купеподібного кросоверу виділимо ознаки сучасної елегантності, серед яких:

  • двоповерхова головна оптика;
  • мозаїчна радіаторна решітка із стилізованим фірмовим логотипом;
  • корпуси зовнішніх дзеркал на окремих ніжках;
  • денні ходові вогні,  інтегровані в решітку радіатора, нижче лого;
  • оригінальні ламані лінії кузова, видовищний дах, що ширяє, великий спойлер.

А що всередині?

За припущеннями експертів в салоні машини ми побачимо цифрову панель приладів та мультімедіа з найбільшим в історії бренду дисплеєм. Щодо решти комплектації та оформлення інтер’єру наразі жодні відомості відсутні – очікуємо на сюрприз.

Про технічні характеристики нового авто також майже нічого не відомо. Серед припущень – оснащення моделі бензиновими турбодвигунами об’ємом 1,6 та 2 л. Також сподіваємося на сучасну гібридну версію кросовера.

За словами авторів, функціонал автомобіля X-C розрахований в першу чергу на вікову категорію 20-25 років. Тому вірогідно, що що ціна новинки не буде захмарною. Але перевірити це зможемо тільки після початку продажів.

Чи з’явиться новий Чері в автосалонах України – покаже час.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти