BMW презентувала броньований кросовер X5, який витримає обстріл із АК-47: фото

Німецька компанія BMW презентувала броньовану модифікацію свого популярного кросовера X5. Новинка отримала приставку Protection VR6.

Зовнішній вигляд BMW X5 Protection VR6 2024 модельного року практично не відрізняється від базової моделі. Водночас новинка отримала броньовий захист за стандартом VPAM. Спеціальна сталь і скло врятують людей, що знаходяться в салоні, від прямого влучення куль стрілецької зброї, включаючи автомат AK-47.

У BMW X5 Protection VR6 передбачено додатковий захист паливного бака, який не дозволяє витікати бензину при пробитті його в результаті обстрілу. У продажу також є додаткові опції захисту днища та даху. Серед недоліків – збільшена вага авто, яка не дозволяє мати ті ж швидкісні характеристики, що в оригінальній версії X5.

Як силовау установку BMW X5 Protection VR6 використовує 4,4-літровий двигун V8 на 530 к.с. у парі з 8-ступінчастою АКПП та системою повного приводу. До першої сотні броньований кросовер розганяється за 5,9 секунд. При цьому максимальна швидкість авто обмежена відміткою 210 км/год.

Джерело CarBuzz
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти