Новий компактний кросовер Alfa Romeo розсекретили до прем’єри: фото

Італійська компанія Alfa Romeo активно працює над виведенням на ринок свого нового компактного кросовера, про що свідчать злиті у мережу знімки засекреченої автівки. Новинка замінить у лінійці бренду хетчбек Mi.To і стане конкурентом Nissan Juke, Renault Captur та Volkswagen T-Cross.

Модель отримає приставку Junior. Також називалися спортивні авто бренду в 60-х роках. Довжина авто складе близько 4,1-4,2 м. На представлених фото видно, що кросовер матиме елегантний дизайн у фірмовому стилі Alfa Romeo. Зокрема, традиційний «дзьоб» решітки радіатора буде поєднуватися з діодною оптикою. Задні ручки дверей, як можна помітити, будуть приховані в стійках даху.

Як платформа для нового кросовер Alfa Romeo послужить архітектура Stellantis CMP, що зробить його близьким родичем Fiat 600, Jeep Avenger, DS 3 і Opel Mokka. Варто очікувати, що новинка використовуватиме ті ж силові агрегати, що вказані моделі. У базовій комплектації авто отримає 136-сильний гібрид з 1,2-літровим бензиновим турбомотором та електродвигуном. Буде випущена повністю електрична версія на 156 к.с. із запасом ходу 384 км.

Джерело L`Argus
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти