З’явилися зображення першого пікапа Kia: фото

Корейська компанія Kia серйозно взялася за освоєння сегменту пікапів. Зображення першої в історії бренду моделі позашляховика з великим кузовом з’явилися у мережі.

Про те, що Kia готується випустити до 2027 відразу кілька моделей пікапів, говорили топ-менеджери компанії ще минулого року. Тим часом інсайдери з’ясували, що перша модель у цьому сегменті отримає назву Tasman. Деякі прототипи новинки вже встигли засвітитися на тестах та потрапити до об’єктивів фотошпигунів. На підставі цих та інших даних, дизайнери «NYMammoth» склали своє уявлення про зовнішній вигляд пікапа Kia, яке висловили у свіжих рендерах.

Судячи з представлених у мережі зображень, авто матиме суттєві запозичення в дизайні в інших моделей бренду, включаючи Mohave. Зокрема, художники впевнені, що авто отримає таку ж передню оптику, яка буде зістикована з решіткою радіатора в стилі «ніс тигра». З боків переднього бампера, очевидно, розташують протитуманні фари, а під ним розташується спеціальна «губа».

Під дверима Tasman може мати спеціальні підніжки, які потрібні для комфортнішої посадки в автомобіль через збільшений кліренс авто.

Очікується, що наживо свій перший пікап Kia покаже наступного року, а в серію модель випустять не раніше 2025 року.

Джерело wheel-news.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти