В Україну везуть новий економічний кросовер Honda: фото

В Україні незабаром стартують продажі нового компактного кросовера Honda ZR-V. Модель пропонуватиметься у гібридній модифікації з гарною паливною ефективністю.

Honda ZR-V є кросовером С-класу на базі Civic. Модель отримала виразний дизайн із вигнутою лінією даху, довгастою оптикою та овальною радіаторною решіткою. Габарити кросовера становлять 4568*1840*1621 мм при колісній базі 2657 мм.

Honda ZR-V запозичив у Civic ряд елементів інтер’єру, включаючи кермо, панель приладів і 9-дюймовий екран. Під капотом у кросовера гібридна силова установка, що складається з 2,0-літрового 143-сильного бензинового двигуна та 184-сильного електромотора. Вона дозволяє розганяти авто до першої сотні за 7,8 секунд при стелі швидкості 173 км/год. Середня витрата палива новинки складає 4,8 л/100 км.

В Україні Honda ZR-V 2023 пропонується у версії Elegance за 1 799 990 гривень. За цю ціну пропонується система безключового доступу, двозонний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, низка технологій допомоги водієві.

Джерело Focus
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти