Новий Peugeot 2008 дебютує в Україні: деталі та ціни

В Україні готуються розпочати продаж нового кросовера Peugeot 2008. Новинка отримала як зовнішні, так і внутрішні зміни, вона буде доступна для українських покупців із бензиновими та дизельними двигунами.

Візуально Peugeot 2008 2024 відрізняється від попередньої версії передньою частиною, де з’явилися безрамкові решітки радіатора і змінена оптика. Інтер’єр кросовера прикрашає оздоблення з якісніших матеріалів, а також сучасний джойстик КПП. Інформаційна панель виконана у вигляді 10-дюймового сенсорного дисплея. Мультимедіа тепер підтримує Android Auto та Apple CarPlay.

Нова версія Peugeot 2008 буде продаватися в Україні з 1,2-літровим бензиновим двигуном та 1,5-літровим дизельним мотором. Обидва агрегати турбовані і здатні видавати до 130 к.с. потужності.

Базова комплектація Peugeot 2008 Active оцінюється від 881 300 гривень. До списку оснащення входять клімат-контроль, круїз-контроль, підігрів сидінь та парктронік. Топова модифікація коштує від 1 176 600 гривень. Сюди входять 18-дюймові колісні диски, шкіряне оздоблення салону, система безключового доступу, системи допомоги водію, камери кругового огляду та бездротова зарядка для смартфонів.

Джерело Focus
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти